Latest Post

Slimme Keuzes: Vind de Beste Bestelauto verzekering voor Jouw Bedrijf Tips Voor Fatbike Kopen: Waar Op Te Letten

Ondanks alle investeringen na de industrialisatie sinds de onafhankelijkheid, samen met een reeks herstructureringen, loopt de infrastructuur nog steeds ver achter wat betreft organisatorische instellingen en procedures. Het onvermogen van het land om aan deze eisen te voldoen is grotendeels te wijten aan de aard en de aard van de integratie van het internationale systeem waarin, door economische liberalisering, de export van primaire producten en consumenten van gefabriceerde import worden verdeeld.

Dat gezegd hebbende, iedereen die een bedrijf wil starten, vooral een bouwbedrijf in , moet door veel hoepels gaan om een bedrijf te starten. Laten we eens kijken hoe u een bouwbedrijf kunt oprichten.

Controleer de beschikbaarheid van de bedrijfsnaam

Nou, dit is absoluut een goed idee. Controleer de lijst met geregistreerde bouw Makelaar sbedrijven en zorg ervoor dat uw bouwbedrijf niet dezelfde naam gebruikt als een eerder geregistreerd bedrijf.

Indiening van bedrijfsdocumenten om een oprichtingsakte te verkrijgen

Nadat de uniciteit van de naam is geverifieerd, moet de ondernemer naar het kantoor van de klantenservice komen om bedrijfsdocumenten in te dienen voor registratie. De aanvrager kan dan van de bank een voorgeschreven A-formulier ontvangen, invullen en weer inleveren bij de bank. Na zorgvuldig onderzoek zal de griffier samen met het originele formulier een bewijs van inschrijving afgeven en dit als bijlage indienen.

Ontvang certificaatverificatie

De behaalde certificaten moeten worden gewaarmerkt ten overstaan van de Raad van Oaths.

Acquisitie startcertificaat bedrijf

Alle hangende documenten moeten binnen 28 dagen na oprichting van het bedrijf worden ingediend. De bedrijfsregistrar registreert nu automatisch nieuwe bedrijven bij de IRS.

aanvraag bedrijfsvergunning

Alle soorten zakelijke licenties hebben verschillende kosten. Ook zijn de bijgevoegde documenten afhankelijk van in welke categorie uw bedrijf valt. Als u een bouwbedrijf bent in Ghana, moet u een vergunning voor een bouwbedrijf aanvragen.

Krijg een rectaal onderzoek

Als goedkoop bouwbedrijf moet uw ambtsgebouw op het gebied van beveiliging tiptop in orde zijn. Bezoek het kantoor en rapporteer de bevindingen aan de Council Review Accountant (RAMA), die het rapport zal voorleggen aan de Revenue Mobilization Subcommissie van de Council.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *