Hoe laat u uw bedrijf groeien in deze economie?

 

Vandaag de dag is het heel moeilijk om positief te blijven tijdens het opbouwen van je bedrijf. Ik bedoel, laten we eerlijk zijn – overal om ons heen worden we constant gebombardeerd met het Breda Nieuws dat ons vertelt hoeveel bedrijven mensen ontslaan, de werkloosheidscijfers zijn de hoogste sinds 1982 en stijgen, uren worden verminderd, in godsnaam – zelfs afdeling winkels die in onze buurten zijn sinds we kinderen waren, sluiten voor altijd hun deuren en pakken alles in door alles te liquideren.

Dus, hoe laat u uw bedrijf groeien in deze economie? Wat houdt je elke dag gefocust om naar buiten te gaan en harder te werken dan degenen die hun “J.O.B’s” nog hebben? Of heeft het nieuws over de economie u ervan weerhouden om gemotiveerd te blijven?

Ik zal met je delen wat tot nu toe voor mij heeft gewerkt en wat mijn obstakels zijn geweest om naar het volgende niveau te gaan.

WAT WERKT:

o Elke dag opstaan – douchen en aankleden alsof ik naar kantoor ga (herinnert me eraan dat ik een “ECHT BEDRIJF” run en niet bezig ben met een hobby)
o Een schema bijhouden – ervoor zorgen dat ik op tijd op mijn afspraken ben en ervoor zorgen dat ik op schema blijf met mijn telefonische afspraken.
o Elke dag een “TO-DO”-lijst op mijn bureau bijhouden
o Elke dag follow-up van mensen die interesse hebben getoond in mijn bedrijf – up-to-date houden met een map over mijn contacten die ik heb gebeld.
o elke dag mijn producten gebruiken om mijn passie levend te houden, zoals toen ik dit bedrijf begon
o om de paar dagen een nieuw product beoordelen, zodat ik alles weet wat er te weten valt over de producten die ik aanbeveel
o Mijn eigen getuigenissen gebruiken om die van anderen te inspireren voor het bedrijf.
o Elke minuut van elke dag herinneren dat ik dit werk doe zodat mijn dochter en mijn zoon een beter leven hebben dan ik. Mijn dochter heeft het syndroom van Turner en heeft veel medische problemen en ze wil dat ik thuis ben voor en nadat ze thuiskomt van school. Ik heb de flexibiliteit nodig om er te kunnen zijn voor mijn kinderen. Ik herinner me altijd dat als ik in het bedrijfsleven zou werken, ik mijn baan tien keer zou zijn kwijtgeraakt en niemand wil die stress elke dag met zich meedragen.
o Eindelijk – als ik iemand rijk ga maken – dan ben ik het!

DINGEN DIE NIET WERKEN:

o toestaan dat anderen de droom van mijn familie in de weg staan
o denkend dat al degenen die ik heb gesponsord net zo gepassioneerd zijn over dit bedrijf als ik
o niet beseffend dat als ik niet naar buiten ga en mijn zaken doe, niemand anders dat zal doen
o denken dat ik een specifiek tijdsbestek heb om succes te behalen en de beste consultant te zijn – ik moet slimmer werken, niet harder
o geen tijd voor mezelf nemen – ik moet de tijd van de dag nemen om na te denken en uit te rusten, zodat ik sterk ben voor mijn gezin en een gevoel van evenwicht in ons huishouden kan behouden

Elke dag is wat we ervan maken en we moeten onszelf eraan herinneren dat er altijd mensen zullen zijn die ons zullen vertellen dat we het niet zullen halen – we moeten deze “nee-zeggers” geen macht over ons geven.

Houd je overtuiging sterk, je passie groot en je dromen altijd ENORM. Directe verkoop heeft de gemiddelde man en vrouw waanzinnig rijk gemaakt – waarom zou u niet aan de beurt zijn?

Geloof en weet dat u een fantastisch leven verdient, evenals uw gezin. Ga erop uit en laat het gebeuren, want het bodemleven is – het is alleen aan jou om het te laten gebeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *