Latest Post

Slimme Keuzes: Vind de Beste Bestelauto verzekering voor Jouw Bedrijf Tips Voor Fatbike Kopen: Waar Op Te Letten

 

Als je mijn vorige artikel “De vier magische woorden voor gezond gewichtsverlies” hebt gelezen, was je waarschijnlijk ontmoedigd door de uitdagingen waarmee je te maken krijgt bij het volgen ervan. Het is waar dat gezond afvallen geen gemakkelijke taak is en je moet volharden door de vele berichten waarmee je te maken krijgt om een snellere manier aan te bieden, variërend van dieetpillen tot clubs en plannen voor gewichtsverlies, tot grote operaties om de omvang van je maag te verkleinen om te beperken hoeveel je per keer kunt eten.

Je kent ze allemaal, de reclame overweldigt ons en ze zijn een van de eerste plaatsen waar mensen zich wenden tot overtollig, ongezond gewicht.

Maar er is hoop dat u door eenvoudige stappen te nemen een gezond, optimaal gewicht voor uzelf kunt bereiken en op dat gewicht kunt blijven. Je kunt de genetica ketoxplode gummies, de opvoeding en de slechte gewoonten overwinnen die allemaal tegen je hebben samengespannen met de duidelijke vastberadenheid om jezelf te helpen je gezonde gewichtsbereik te bereiken.

Je kunt eenvoudig beginnen door de eerste twee van de vier toverwoorden, eet goed, ter harte te nemen. In eenvoudige bewoordingen betekent dit dat u uzelf opnieuw moet leren hoeveel u moet eten, hoe u uw maaltijden moet presenteren en wat u moet eten om uw doelstellingen voor gewichtsverlies te ondersteunen.

Bij deze stappen is er geen giswerk, er is begeleiding van een grote verscheidenheid aan bronnen, zodat u zich goed kunt voelen over uw keuzes en doelen.

Je hebt de uitdrukking “Je ogen zijn groter dan je buik” gehoord? Nou, het is meer waar dan je beseft. Eten van kleinere borden, kopjes en kommen is een geweldige manier om je doelen voor gewichtsverlies te bereiken.

Je ogen zullen een vol bord eten waarnemen en je hersenen zullen het volle bord interpreteren als een vullende maaltijd. U zult zich verzadigd voelen van kleinere porties.

De hoeveelheid calorieën die Amerikanen consumeren is de afgelopen dertig jaar gestegen, evenals ons gewicht. In combinatie met onze algemene afhankelijkheid van auto’s en onze over het algemeen voetgangersonvriendelijke buitenwijken, hebben onze stadsplanners en de samenleving gewichtstoename aangemoedigd. Ook de restaurantporties zijn met een aanzienlijk percentage gegroeid.

Kleinere borden kunnen je helpen om terug te vechten! Als u uit eten gaat, vraag dan naar de lunchkaart, ook tijdens het avondeten. Of bestel voorgerechten, of een proefbord.

Aantrekkelijk eten nodigt onze andere, primitievere zintuigen uit om deel te nemen en u te helpen sneller verzadigd te raken. Eten dat lekker ruikt en warm en uitnodigend is, geruststellend, helpt ons om ons te concentreren op het bord dat voor ons ligt. Goed smakend voedsel helpt ons bewust te worden van het kauwen van ons voedsel en het vertragen om de smaak ervan te proeven.

Wat we eten is een van de belangrijkste componenten van goed eten. Onderzoek dat is ontstaan aan de Universiteit van Toronto bracht het concept van de glycemische index naar voren om diabetici te helpen bij het beheersen van hun ziekte en onlangs is het geaccepteerd als een belangrijk hulpmiddel om lijners te helpen gewicht te verliezen op een gezonde en veilige manier. Het meet hoe snel een koolhydraat wordt verteerd en glucose afgeeft aan onze bloedbaan. Voedsel met een hoge GI wordt snel verteerd, terwijl voedsel met een lage GI langzaam wordt verteerd.

In combinatie met de glycemische belastingindex, die de impact meet van de hoeveelheid voedsel die wordt gegeten, heb je nu een nauwkeurige, voorspelbare manier om te volgen hoe je het voedsel dat je eet kunt veranderen in gezondere, behulpzamere keuzes die je nog steeds tevreden zullen stellen.

(Voor een volledige uitleg van de geschiedenis en wetenschap van de glycemische index, inclusief referenties, kunt u contact met mij opnemen via het e-mailadres dat aan het einde van dit artikel wordt vermeld)

Het volgen van een op glycemische index gebaseerd dieet is niet ingewikkeld. Het eenvoudigweg vervangen van voedingsmiddelen met een lage tot middelmatige GI-schaal door voedingsmiddelen met een hoge GI-schaal kan een aanzienlijke invloed hebben op uw gezondheid en voedselconsumptie, waardoor u op een gezonde manier kunt afvallen.

Er is meer hulp voor u om uw doelen voor gezond gewichtsverlies te bereiken dan u zich realiseert. Door eenvoudige maar krachtige stappen te nemen naar een gematigd en gezond dieet, door uw smaakpapillen, neus en ogen te volgen, kunt u dure dieetplannen, verpakte dieetvoeding en gevaarlijke medische procedures vermijden om het gewicht te verliezen dat u verhindert gezond en actief te zijn. leven waar je naar verlangt.

En vergeet niet dat sporten geen dure sportschoollidmaatschappen hoeft te betekenen, het kan een simpele wandeling zijn met je partner, hond of een vriend. Een stappenteller, die het aantal genomen stappen meet, is een goedkope en nauwkeurige manier om uw trainingsniveau te meten. Stel een doel om 10.000 stappen per dag te bereiken binnen een redelijk tijdsbestek voor u en u zult goed op weg zijn naar een gezondere u bij uw gezonde gewichtsbereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *