Het installeren van zonne-tuinverlichting in uw landschap is zo eenvoudig

 

Tuinverlichting op zonne-energie is een geweldige manier om solar verlichting toe te voegen aan uw landschap of tuin. Ze zijn zeer veelzijdig en komen in verschillende stijlen. Maar het grootste voordeel van dit soort lampen is hoe eenvoudig ze te installeren zijn.

Stap 1

Plan vooruit voordat u de lampen aanschaft. Sommige dingen om te overwegen zijn onder meer; hoeveel licht heb je nodig, wat voor soort stijl vind je leuk, hoeveel lampen heb je nodig, ga je ze plaatsen in gebieden waar ze zonlicht kunnen krijgen? Zodra deze vragen zijn beantwoord, kunt u de juiste soort zonnelamp kopen die aan uw behoeften voldoet.

Stap 2

Je moet je lampen één dag voordat je ze installeert volledig opladen. Zonnelampen laden overdag op en gaan ‘s nachts automatisch aan. Soms kunnen ze worden verpakt met de schakelaar in de aan-stand. Hierdoor kan de oplaadbare batterij zodanig verslijten dat deze moet worden vervangen. Als je je lampen een dag oplaadt terwijl de schakelaar uitstaat, kun je lampen met defecte batterijen identificeren wanneer je ze aanzet en ze vervangen voordat ze worden geïnstalleerd.

Stap 3

Zet de lichtschakelaar in de aan-stand en plaats de lamp op zonne-energie in het gewenste landschap. Mogelijk hebt u normaal huishoudelijk gereedschap nodig voor stijlen waarbij het licht op een veranda of terras moet worden gemonteerd. De meeste lampen op zonne-energie worden geleverd met een punt die aan de onderkant van de lamp is bevestigd, waardoor deze gemakkelijker in harde grond kan worden gestoken. Padverlichting kan vereisen dat u een kleine inkeping graaft zodat ze gelijk liggen met de grond of het looppad. Lees de instructies die bij je lampen worden geleverd voor meer installatie-ideeën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *