10 dingen die ik wou dat ik kon doen tijdens de zwangerschap

Je hebt een zwangerschapstestkit in je hand. Ja, het is goedaardig! Negen maanden voelen nu als een lange tijd. Maar deze periode vliegt voorbij in een oogwenk. De ene dag lees ik zwangerschapsmanagementtips van mamaverzorging en de volgende dag lees ik hoe ik mijn baby in bed leg. Je moet jezelf de tijd gunnen om echt te genieten voordat de drukke dag begint. De tijd dat u zwanger bent, is uw vrije pas om uw hobby’s in te halen en te genieten van de kleine geneugten van het leven.

Dus in plaats van je zorgen te maken, zijn hier 10 dingen die je kunt doen tijdens de zwangerschap.

1. Improviseer – Stel geïmproviseerde plannen niet uit. Zeg ja tegen elk plan dat opduikt. Als die baby komt, kun je de spontaniteit vaarwel zeggen.

2. Overuren maken – Ga naar buiten en verf de stad rood! Als je een baby hebt, zijn de nachten nooit alleen voor jou. Dus nu is het tijd om te genieten van lange nachten om te doen waar je van houdt.

3. Breng een dag in bed door – Tegen 9 maanden zal de hele dag in bed liggen een luxe zijn. Vertrouw ons. Breng meer tijd door in bed. Te veel slapen maakt je moe.

4. Geniet van luxe – In plaats van je tas te gebruiken als boekenplank voor tips voor zwangerschapsmanagement, pronk ermee als accessoire met een even prachtige jurk. Als de hobbels beginnen te verschijnen, kun je er niet in.

5. Neem een lang bad – Haal de geurkaarsen, badolie en mooie handdoeken tevoorschijn, sluit je muzieksysteem aan en luister naar wat rustgevende muziek voor een leuke tijd.

6. Kijk naar je favoriete films – Dit is het moment om elk seizoen van je favoriete tv-programma uit te schakelen met een kom popcorn of chips. Ben je niet blij?

7. Filmselectie – Sta erop om je favoriete film te kijken voor een filmavondje. Omdat u uw kinderen moet beschermen voor hun filmbehoeften.

8. Lees naar hartenlust – Neem de tijd om je favoriete boeken te lezen, niet alleen goede ouderschapsboeken. Deze luxe heb je niet als je door het huis moet rennen om je kind in te halen.

9. Uit eten gaan – Ga je gang en geniet van een heerlijk diner. Je verdient het. Binnenkort is uit eten gaan slechts een wensgedachte.

10. 1 uur investering in haar – Dit is het moment om het te doen. Lang luxe haar wassen, föhnen en kammen met een haarborstel. Bereid je altijd goed voor de spiegel voor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *